Behandelingen

Secret Hair Treatment is een salon welke gespecialiseerd is in haarbevordende behandelingen. Wij bieden behandelingen aan tegen veelvoorkomende hoofdhuid- en haarproblemen, denk hierbij aan roos, verlies van volume, droog en beschadigd haar, kale plekken etc.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten, om zo de meest effectieve behandelingen te kunnen bieden. Wij kijken bij aanvang samen met jou naar jouw wensen en klachten. Op die manier bepalen we samen, welke behandeling het beste bij jou gaat passen. Alle informatie over onze behandelingen vind je hieronder.

Let op! Voor behandelingen, welke de haargroei stimuleert en haaruitval tegengaat, zie op Secretsclinic

Hierbij wordt het haar en hoofdhuid gewassen met een natuurlijke shampoo. Hierna wordt de haarmasker met hoogwaardige ingrediënten aangebracht op het haar, welke ruim 10 minuten zal intrekken.

- Happiness is.. the smell of freshly washed hair and scalp -

Hierbij wordt het haar op een veilige manier in model gesteamd op basis van stoom. Ook wordt het haar tijdens het steamen gehydrateerd. Het resultaat blijft tot 7 dagen mooi in het haar.

- Good hair does not stay home at Friday -

De Scalp Detox Treatment helpt om je hoofdhuid weer in balans te brengen. Het bevrijdt je haar van verstikkende opbouw van productresten en onzuiverheden terwijl het de hoofdhuid voedt. Het helpt om de haarzakjes te stimuleren, zorgt voor haargroei en verwijderd roos en schilfers van de hoofdhuid. Hierbij kun je zelfs denken aan schilfers ontstaan door hoofdhuidaandoeningen zoals psoriasis. Binnen één behandeling zien wij in de meeste gevallen al een groot verschil, maar voor mensen met een heftige hoofdhuidaandoening is het aan te raden om de behandeling te herhalen.

Door middel van onze huiseigen detoxmix verbetert deze behandeling de kwaliteit van jouw haar en hoofdhuid. Onze detoxmix bevat onder andere Neem olie, oftewel Azadiracha indica. Deze bevat meer dan 35 biologisch actieve ingrediënten en heeft ook vele geneeskrachtige eigenschappen. 

De behandeling is aan te raden als je nieuw bent in het verzorgen en aanpakken van je haar, op deze manier kun je namelijk beginnen met een schone lei, en op die manier de haargroei en staat van jouw haar zo goed mogelijk behouden.

De behandeling duurt 60 minuten en kost €70,-.

Wil je hierna het haar in model steamen op basis van stoom waarbij het haar tegelijkertijd wordt gehydrateeerd? Dan kan dit voor nog maar €15,-. 

- Healthy hair, starts with a healthy scalp -

De Hot Oil Treatment is een intensieve treatment die geschikt is om het haar een boost te geven. Een geweldige behandeling tegen hoofdhuidaandoeningen zoals psoriasis, seborrisch eczeem, roos en een droge hoofdhuid. Ook gaat het droog en stug haar tegen en wordt het haar intensief gevoed.

Op basis van plantaardige, essentieële oliën wordt het haar intensief gevoed, versterkt en beschermd. Denk aan onder andere pure Argan olie (rijk aan vitamine E en beschermt het haar tegen schadelijke stoffen van buitenaf), zwarte zaad olie (antibacteriële en ontstekingsremmende werking en voorkomt haaruitval) en cactusvijgolie (versterkt en stimuleert het haar). Ook voegen we aan onze mix geneeskrachtige kruiden toe die ook een positieve invloed hebben op het haar en hoofdhuid. Het zorgt er namelijk voor dat de haargroei wordt bevorderd en gaat haaruitval tegen.

Alvorens worden de oliën middels een hoofdhuidmassage aangebracht. Hierna ga je onder de haarsauna. De effecten van de oliën worden versterkt door de warme stoom van de haarsauna. Door de warme stoom zullen de poriën en talgklieren van de hoofdhuid openstaan zodat de werkzame, voedende stoffen goed worden opgenomen. Dit geldt ook voor de haarzwavelbruggen.

Wij adviseren dan ook om deze behandeling regelmatig bij te houden, hierbij kun je denken aan een interval van 4 tot 6 weken.

De behandeling duurt 60 minuten en kost €70,-. 

Wil je hierna het haar in model steamen op basis van stoom waarbij het haar tegelijkertijd wordt gehydrateerd? Dan kan dat voor nog maar €15,-. 

- Never give up on your hair -  


Olaplex is één van de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is.

Je haar bestaat voor een deel uit zwavelbruggen. Dit zijn vrij sterke verbindingen die de structuur van je haar bepalen. Zodra deze zwavelbruggen breken, bijvoorbeeld door (ont)kleuren, luchtvochtigheid en hittetools, krijgt je haar zichtbare beschadigingen. Je haar wordt zwakker, doffer en droger.

Olaplex bestaat uit één actief ingrediënt, namelijk bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit ingrediënt is in staat is om gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze permanent te herstellen.

Interne factoren zoals stress, hormonale veranderingen of bepaalde diëten spelen een belangrijke rol bij de oorzaak van haaruitval op de hoofdhuid. Dit probleem is natuurlijk ook te wijten aan externe factoren, zoals het gebruik van stylingstools die ervoor zorgen dat het haar op de lengte breekt.

Uiteindelijk leiden beide processen tot vermindering van het aantal haren en het devitaliseren van het haar in algemene zin. Gebrek aan volume zorgt ervoor dat je haar er plat en futloos uitziet. Dit is een van de meest voorkomende aanleidingen tot een verminderd zelfvertrouwen.

Om de kans op succes en het behouden van je haar te vergroten, is het van essentieel belang dat je niet te lang blijft stilstaan bij de problematiek. Laat je liever adviseren door een van onze professionals of deskundige, zodat er samen gekeken kan worden naar de behoefte van jouw haar.

Het steringrediënt in onze formule is de Stemoxydine. Dit molecuul boost het zuurstofgebrek na waardoor de stamcellen weer gaan functioneren en de slapende haarzakjes ontwaken.

Het resultaat is terug te zien in de ontwikkeling van nieuwe haren en een dichtere haarmassa. Na een periode van drie maanden is er zichtbaar resultaat terug te zien in de volume en sterkte van het haar. De behandeling is klinisch getest en toont effectieve, zichtbare veranderingen in het haar.

De duur van de behandeling is 60 minuten.

Droog en beschadigd haar is vaak het gevolg van chemische behandelingen zoals ontkleuren, blonderen en permanente kleuringen. Maar ook het agressieve zeep of op alcohol gebaseerde producten hebben een ongunstig effect op het haar. Deze spoelen de essentiële en natuurlijke oliën van het haar weg.

Onze Plasma Hair Treatment is erop gericht om het haar van binnenuit te versterken. Het doel van de behandeling is om te voorkomen dat het haar verder afbreekt en op natuurlijke wijze een gezonde uitstraling heeft. De behandeling is ideaal voor geblondeerd, beschadigd en breekbaar haar.

Na één behandeling zijn de gunstige resultaten al meteen zichtbaar. Een tweede of derde behandeling op korte termijn is daarom vaak niet nodig.

De duur van de behandeling is 60 minuten.

Na 1 behandeling:

- Het haar heeft zijn eigen natuurlijke glans

- De textuur van het haar komt terug

- Het haar ziet er gezond en gevoed uit

Ons haar is onderhevig aan onze eigen manipulatie. Chemische behandelingen, hoge temperaturen, maar ook onvoldoende bescherming hebben als gevolg dat het haar zijn kostbare eiwitcellen verliest. Dit zien we terug in gespleten haarpunten en haar dat afbreekt. Droog en broos haar dat splijt en breekt zijn tekenen dat de haarstreng op is en zichzelf niet langer kan vasthouden.

Naarmate het haar wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en invloeden van buitenaf, verliest het steeds meer zijn kracht en elasticiteit. Voordat deze veranderingen niet meer teruggedraaid kunnen worden, herkennen we dit soort beschadigd haar met de volgende eigenschappen:

· Gestrest

· Droog en dof

· Gespleten punten

· Haar dat afbreekt

· Vermindering van elasticiteit

Hoe heeft het verlies van eiwitcellen uit ons haar zo een grote impact?

Vanuit een wetenschappelijk perspectief heeft elke afzonderlijke haarstreng drie lagen. De cuticula is de buitenste laag die is gemaakt van platte eiwitcellen die elkaar overlappen als schubben. Deze schubben hebben een belangrijke functie. Ze beschermen namelijk de binnenste lagen van de haarstreng tegen beschadigingen.

De enige manier dus om je haar te versterken en hoe je haarbreuk kunt voorkomen, is door kracht toe te voegen op plaatsen waar kracht verloren gaat. De Caviaar Botox Treatment staat dankzij de revolutionaire formule bekend om zijn ultra-voedende werking en anti-aging methode.

De Caviaar Complex formule is samengesteld uit hoog-cosmetische en actieve ingrediënten. Deze actieve ingrediënten zijn erop gericht om tijdens de behandeling de Caviaar Complex optimaal te benutten en maximaal in het haar op te nemen.

Deze methode is essentieel om toe te passen bij beschadigd haar. De haarstreng is namelijk niet in staat om zichzelf te repliceren. Oftewel: het haar dient van buitenaf, betrouwbaar en productief, te worden behandeld en genezen. Caviaar Complex is een concentraat dat samengesteld is uit aminozuren, vitaminen, panthenol en kaviaarolie.

De duur van de behandeling is ongeveer 120 minuten.

Keratine is een lichaams/eigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De werkzame stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijk haar bestaan namelijk voor 73% tot 80% uit keratine.

De hoeveelheid keratine in je haar slijt onder meer door chemische behandelingen, het toepassen van verkeerde stylingproducten of haar dat wordt blootgesteld aan schadelijke stoffen en weersomstandigheden. Een keratine behandeling vult de verloren proteïne, zodat je haar weer gezond wordt, perfect in model valt en glanst als nooit tevoren.

Onze keratine behandelingen zijn direct uitwasbare behandelingen, vrij van alle chemicaliën. Op basis van natuurlijke ingredïenten en aminozuren (eiwitten), wordt de nodige hoeveelheid keratine aangevuld aan je haar. Op basis van voedende Arganolie, Monoi olie en herstellende aminozuren, zorgt de behandeling voor glanzend en pluisvrij haar.

Het haar blijft na de behandeling ruim 4 tot 6 maanden zacht, pluisvrij en glad. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van hitte-apparatuur of chemische treatments.

De resultaten blijven ruim 4 tot 6 maanden goed in het haar bij juiste naverzorging. Deze adviseren wij jou tijdens de behandeling in de salon. De behandeling duurt ruim 2,5 uur. Afhankelijk van jouw haarlengte en dikte of de behandeling iets korter of langer duurt.

De tarieven zijn afhankelijk van jouw haarlengte.

- Do your hair like it's full of secrets -