over ons

Meet Specialist and owner Secret Hair Treatment

Secret Hair Treatment is de grootste salon in Nederland dat gespecialiseerd is in keratine behandelingen en de enige salon
dat streeft naar enkel en alleen haarbevordering. 

Secret Hair heeft haar naam te danken aan het jarenlang experimenteren en verschillende uitgevoerde onderzoeken van het haar. Inmiddels heeft Secret Hair haar onderzoek rond gekregen en de meest gezonde en natuurlijke ingrediënten voor haar producten gevonden die uiterst effectief zijn. 

Secret Hair beschikt overigens als enige salon de meest exclusieve producten die uit het land van oorsprong van healthy-hair komen.

Meet Secret Hair Owner Ibtissame

Haar- en hoofdhuidspecialist in hart en nieren. Gepassioneerd en met overtuiging werkt ze hard om haar dromen en doelstellingen te realiseren. Hierdoor is ze in staat haar talenten en bekwaamheden effectief te benutten.

Als authentieke ondernemer blijft ze trouw aan haar fundamentele waarden; de overtuigingen die haar belangrijkste drijfveren vormen.

Als medisch specialist en samenwerkingspartner van dermatologen, is zij ervan overtuigd dat eerlijkheid en betrouwbaarheid de essentiële kernwaarden vormen in haar missie.

Overweldigd door een scala aan informatie en mogelijkheden maakt het een individu steeds lastiger de betrouwbaarheid te verifiëren.

Vooral nu de maatschappij in een razend tempo verandert, is ze ervan overtuigd dat de fundamentele kerncompetenties voor haar strategie belangrijker zijn dan ooit: zelfbewustzijn en wendbaarheid.

Snel kunnen inspelen op de trends en
ontwikkelingen in onze maatschappij is daarom een onmisbare eigenschap en tegelijkertijd ook een grote uitdaging. Als bewuste ondernemer vindt Secret Hair & Clinic het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, waar eerlijkheid en betrouwbaarheid een grote rol spelen in de werkwijze.